Ανδρουλάκης: Γιόρτασε το Δεκαπενταύγουστο με τους ομογενείς του Μόντρεαλ
«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης»
Με τους ομογενείς στο Μόντρεαλ του Καναδά γιόρτασε τον Δεκαπενταύγουστο ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για την μεγάλη γιορτή.
Ολόκληρη η δήλωσή του
Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Ελλήνων της ομογένειας παρέστη χθες στον Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου και αμέσως μετά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους ομογενείς του Καναδά για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με προσκαλέσουν να περάσουμε μαζί τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας. Οι Έλληνες της διασποράς πρωταγωνιστούν στην οικονομική, κοινωνική και επιστημονική ζωή των χωρών που διαβιούν, γι’ αυτό και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της πατρίδας μας.
Έχουμε λοιπόν εθνικό χρέος να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες τους ιδιαίτερα στο θέμα της εκπαίδευσης, όπου οι ανάγκες έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Εδώ από το Μόντρεαλ θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης».
- Ντουμπάι: Αναβάλλεται η προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων
- Καύσιμα: «Άλμα» 20% στο ντίζελ και 8% στην αμόλυβδη – Ανήσυχοι οι καταναλωτές
- Μιλγουόκι Μπακς – Ιντιάνα Πέισερς 134-123: «Καθάρισε» ο κυρίαρχος Αντετοκούνμπο, αλλά αποχώρησε τραυματίας (vid)
- Μία γυναίκα και ένα παιδί σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν από πακιστανικές οβίδες, καθώς ο πόλεμος συνεχίζεται
- Μεγάλη «μάχη» για το 5-8 της Super League: Πέντε ομάδες για τρεις θέσεις – Το πρόγραμμα στο φινάλε
- Από τη σύγκρουση στη συναίνεση: η φιλοσοφική διαδρομή του Γιούργκεν Χάμπερμας

