«Έκλεισα τον θερμοσίφωνα; Κλείδωσα την πόρτα; Έχω κατεβάσει τα ρολά; Και πόσο πιθανό είναι να με κλέψουν τώρα που η πόλη έχει αδειάσει;»

Ξεκινώντας – επιτέλους – για τις διακοπές, αυτό το παράθυρο ξενοιασιάς που περιμέναμε όλο το χρόνο, είναι κρίμα το μυαλό μας να κολλά σε ανησυχίες για την ασφάλεια του σπιτιού μας. Ειδικά όταν με λιγότερα από 30€ μπορούμε να αποκτήσουμε μια προηγμένη κάμερα ασφαλείας, που θα καθησυχάζει το μεγαλύτερο μέρος του άγχους μας.

Ο λόγος για τη Mi Camera 2K Magnetic Mount της Xiaomi, που διατίθεται με έκπτωση 39% στο SHOPFLIX.gr, όπου οι καλοκαιρινές εκπτώσεις μπορούν να αγγίξουν ακόμη και το 80%. Με την εύκολη εγκατάσταση, χάρη στο μεταλλικό pad που συνοδεύει τη μαγνητική βάση, και την πεντακάθαρη ανάλυση 2304×1296, μπορείς εύκολα να βλέπεις και να καταγράφεις τα πάντα, ανά πάσα στιγμή – ενώ σου δίνεται και η δυνατότητα αμφίδρομης φωνητικής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο, αν παρατηρήσεις κάτι παράξενο.

Ευαίσθητη στην κίνηση, αλλά και με ειδική τεχνολογία ανίχνευσης ανθρώπου με AI ώστε να φιλτράρει αποτελεσματικά τους λάθος συναγερμούς, θα σε ειδοποιεί για κάθε παράξενη δραστηριότητα, όταν και μόνο όταν είναι απαραίτητο, μέσω εφαρμογής στο κινητό σου. Και θα κρατά τα δεδομένα από το σπίτι σου προστατευμένα μέσω τριπλής κρυπτογράφησης.

Κι επειδή η ασφάλεια είναι σημαντική παντού, και όχι μόνο στο σπίτι σου, το SHOPFLIX.gr, μέσα από τη νέα στρατηγική συνεργασία του με το Viva Wallet σου εξασφάλισε ακόμη περισσότερους τρόπους εύκολων και αξιόπιστων συναλλαγών. Πλέον, πέραν της πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με αντικαταβολή, έχεις την επιλογή των Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζικής Συναλλαγής Iris και χρήσης του πορτοφολιού σου στο Viva Wallet.

Αγόρασε τη Mi Camera 2K Magnetic Mount της Xiaomi.