Χάαλαντ: Καιρός ήταν να κερδίσω την Μπάγερν
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν φανερά ενθουσιασμένος μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπάγερν
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πραγματοποίησε ονειρικό ντεμπούτο με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς πέτυχε το μοναδικό γκολ της φιλικής αναμέτρησης με την Μπάγερν Μονάχου.
Ο νορβηγός σούπερ σταρ στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ήταν φανερά χαρούμενος για το πρώτο του παιχνίδι με τα γαλάζια, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε επιτέλους έπειτα από επτά συνεχόμενες ήττες να πάρει επιτέλους την πολυπόθητη νίκη επί των πρωταθλητών Γερμανίας.
Απ’ ό,τι φαίνεται πλέον έχει λυθεί το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε εδώ και καιρό τους Πολίτες σχετικά με ένα «καθαρό» φορ, καθώς ο 22χρονος επιθετικός είναι ήδη καυτός.
Οι δηλώσεις του Χάαλαντ:
«Έχω δει πολλά παιχνίδια της Σίτι τα τελευταία χρόνια όπου έπαιζε χωρίς επιθετικό και και φυσικά έχω δει τον εαυτό μου σε αυτήν τη θέση όπως ήμουν σήμερα.
Είναι η πρώτη φορά που νικώ την Μπάγερν, είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα. Καιρός ήταν ύστερα από 7 ήττες στη σειρά που είχα απέναντί τους.
Το ματς με την Μπάγερν ήταν ένα καλό τεστ ενόψει του αγώνα με τη Λίβερπουλ για το Community Shield».
- Κούβα: «Θα έχω την τιμή να την πάρω», λέει ο Τραμπ – «Μπορώ να κάνω ό,τι θελήσω»
- Ιράν: Ο ΥΠΕΞ Αραγτσί διαψεύδει ότι βρίσκεται σε επαφή με τον απεσταλμένο των ΗΠΑ Γουίτκοφ
- Μέση Ανατολή: «Κάπου 200 στρατιωτικοί των ΗΠΑ» έχουν τραυματιστεί στον πόλεμο
- Ο Τραμπ εκτιμά ότι θα καθυστερήσει «περίπου ένα μήνα» το ταξίδι του στην Κίνα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: 2+1 ανοιχτές πληγές
- Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τραπεζίτες της Ευρώπης



