Σε ένα χωριουδάκι στα όρη Catskills, στη λίμνη Kenoza, σε απόσταση μόλις τριών ωρών από τη Νέα Υόρκη, ένα σπιτάκι περιμένει όσες και όσους επιθυμούν να καταλύσουν σε ένα σπίτι των Χόμπιτ στο Shire του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».
Ο προορισμός προσφέρεται στην πλατφόρμα Airbnb και το κατάλυμα συνοδεύεται και από σάουνα που τροφοδοτείται με ξύλο και η οποία εξωτερικά είναι επενδεδυμένη με τα ίδια πέταυρα όπως και το σπιτάκι ενώ το θολωτό σχήμα της απηχεί το σχήμα της στέγης του καταλύματος.
Το κατασκευασμένο στο χέρι σπιτάκι στο “The Shire” βρίσκεται σε ένα «σκηνικό που μοιάζει με εγγλέζικο κήπο» με θέα ένα λιβάδι και δάση όλο φτέρες. Έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τέσσερις επισκέπτες, διαθέτοντας ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο, λουτρό, μικρή κουζίνα και τραπεζαρία η οποία επίσης μπορεί να μετατραπεί σε δεύτερο μεγάλο υπνοδωμάτιο. Έξω, οι επισκέπτες έχουν στη διάθεσή τους υπαίθρια εστία φωτιάς και εγκατάσταση για μπάρμπεκιου.
Οι ιδιοκτήτες εξηγούν ότι οι επισκέπτες έχουν ελεύθερη πρόσβαση στη βασική τριώροφη αποθήκη που είναι κοντά καθώς και σε κανό και καγιάκ για «περιπέτειες» στις λιμνούλες του κτήματος ή στη λίμνη Kenoza που απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας