Η Ναόμι Οσάκα και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εγκαινιάζουν νέα εταιρεία πολυμέσων
Η Ναόμι Οσάκα εγκαινιάζει μια νέα εταιρεία μέσων ενημέρωσης σε συνεργασία με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς
Η Ναόμι Οσάκα εγκαινιάζει μια νέα εταιρεία μέσων ενημέρωσης σε συνεργασία με τον τέσσερις φορές πρωταθλητή του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς, με στόχο να αφηγηθεί ιστορίες που ξεπερνούν τα πολιτισμικά εμπόδια, όπως ανακοίνωσε σήμερα η πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις.
Η Hana Kuma, που σημαίνει «αρκουδάκι λουλουδιών», θα παράγει ιστορίες «πολιτισμικά συγκεκριμένες αλλά καθολικές για όλα τα ακροατήρια» και έχει ήδη πολλά έργα στη σειρά, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.
«Αυτό που με ενθουσιάζει είναι να μπορώ να εμπνέω τους ανθρώπους και να λέω νέες ιστορίες, ιδιαίτερα όσες θα ήθελα να δω όταν ήμουν παιδί. Πάντα ήθελα να δω κάποιον σαν εμένα» δήλωσε η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια σε Γκραν Σλαμ Οσάκα, η οποία έχει πατέρα από την Αϊτή και μητέρα Γιαπωνέζα.
Η The SpringHill Company των Τζέιμς και Μάβερικ Κάρτερ θα λειτουργήσει ως συνεργάτης χρηματοδότησης, λειτουργίας και παραγωγής της Hana Kuma.
- Ροντινέι: «Γνωρίζω πόσο δύσκολη είνα η μέρα της Θύρας 7 για τον Ολυμπιακό – Αυτό που ξέρουμε με Παναθηναϊκό»
- Κύκλωμα λαθρεμπορίας καπνού: Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες οι 25 συλληφθέντες
- Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στην ΕΡΤ
- Αστέρας Τρίπολης-Βόλος 2-0: Γλυκόπικρη νίκη μετά από δυο μήνες, με… υπογραφή Μπαρτόλο
- Στην Αθήνα τα τραυματισμένα παιδιά από το ναυάγιο της Χίου – 2,5 ετών το μικρότερο
- Γροιλανδία: Η κρίση δεν έχει τελειώσει – Θετικές οι συνομιλίες, αλλά το αποτέλεσμα αβέβαιο