
Η Καλίνινα στον δρόμο της Σάκκαρη
Η Ελληνίδα τενίστρια στον δεύτερο γύρο του τουρνουά του Ιστμπουρν θα αντιμετωπίσει την Ανχελίνα Καλίνινα από την Ουκρανία.
Η Ουκρανή, Ανχελίνα Καλίνινα (No. 36 στον κόσμο) θα είναι η πρώτη αντίπαλος της Μαρίας Σάκκαρη στον 2ο γύρο του τουρνουά του Ίστμπουρν.
Η 25χρονη τενίστρια πέρασε άκοπα το εμπόδιο της Ρουμάνας, Σοράνα-Μιχαέλα Κιρστέα, καθώς η τελευταία αποχώρησε λόγω τραυματισμού στο δεύτερο σετ κι ενώ βρισκόταν πίσω στα game με 2-1, ενώ η Καλίνινα είχε πάρει το πρώτο σετ με 6-0.
Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστεί η Μαρία Σάκκαρη με την Ανχελίνα Καλίνινα, με την Ουκρανή να έχει δώσει φέτος 27 αναμετρήσεις, με ρεκόρ 15-12. Πριν το τουρνουά του Ιστμπουρν, είχε αγωνιστεί στο Χερτόγκενμπος, όπου έφτασε μέχρι τους «16».
Εκεί ηττήθηκε από την Εκατερίνα Αλεξάντροβα με 2-0, ενώ στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει δύσκολα με 2-1 σετ την Ολίβια Γκαντέτσκι από την Αυστραλία.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

