Το ποστάρισμα του Λημνιού μετά το χειρουργείο: «Πέρασε κι αυτό, προχωράμε»
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο Δημήτρης Λημνιός μέσω Instagram μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στον χιαστό του.
Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας με την Κύπρο για το Nations League (3-0), καθώς λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου με φορείο.
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε επιβεβαίωσαν το χειρότερο δυνατό σενάριο για τον διεθνή εξτρέμ, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου έξι μήνες.
Ο τραυματισμός του Λημνιού έρχεται πραγματικά την στιγμή που ήταν στα καλύτερά του, καθώς μετά την εξαιρετική του σεζόν ως δανεικός στη Τβέντε, βρισκόταν στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων και ήταν έτοιμος για μια σημαντική μεταγραφή.
Ωστόσο, ο διεθνής άσος δεν πτοείται και έκανε το πρώτο του ποστάρισμα στο Instagram μετά το χειρουργείο.
«Πάει πέρασε και αυτό…Προχωράμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λημνιός.
Δείτε την εικόνα:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Limnios (@dimitrislhmnios)
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης
- Ο Βίμ Βέντερς είναι ο νέος πρόεδρος της κριτικής επιτροπής της Berlinale – «Φωτίζει την αναζήτηση μας για σύνδεση»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Τι οφέλη προσφέρει η ιατρική κάνναβη; Μπορεί και κανένα, δείχνει η βιβλιογραφία



