Τα δίνει όλα για Ντι Μαρία η Γιουβέντους
Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο πρώτος στόχος της Γιουβέντους για τα άκρα της επίθεσης το φετινό καλοκαίρι.
Η Γιουβέντους έχει… στοχεύσει στην απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία, με την διοίκηση των «μπιανκονέρι» να καταθέτει νέα βελτιωμένη πρόταση στον Αργεντινό εξτρέμ.
Ο Άνχελ Ντι Μαρία αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ήδη η Γιιουβέντους έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον της, για να τον κάνει δικό της.
Ο Αργεντινός άσος έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και ήδη η «Μεγάλη Κυριά» έκανε την κίνησή της για να τον αποκτήσει. Μάλιστα για να δείξει πόσο θέλει να τον ντύσει στα χρώματά της βελτίωσε την αρχική προσφορά της, με σκοπό να δελεάσει τον Ντι Μαρία.
Ακόμα ο παίκτης δεν έχει δώσει απάντηση στην Γιούβε, με τον Αλέγκρι να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του για την ερχόμενη σεζόν.
- Η Κομισιόν απαντά στον Μασκ: Οι νομοθεσίες ισχύουν για όλους – «Δύναμή» μας να μετριάσουμε τις εντάσεις
- Νέος σεισμός 6.6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Οι μετασεισμοί συνεχίζονται
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρόφιμα από χρυσό
- Ελλάδα – Γερμανία: Βαθιά ελλειμματικό παραμένει το διμερές εμπόριο
- Ρεκόρ με καύσωνες για την Ελλάδα μέχρι το 2100
- Γούλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4: Έριξε τεσσάρα και έπιασε πεντάδα


