Αγκαλιά με την πρωτιά το Καζακστάν (2-1)
Το Καζακστάν «καθάρισε» με 2-1 τη Σλοβακία και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά του ομίλου του στο Nations League.
Σημαντικότατο βήμα για την πρωτιά του 3ου ομίλου της League C του Nations League και της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία έκανε το Καζακστάν στην έδρα του, όπου επικράτησε με 2-1 της Σλοβακίας στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το αήττητο στη διοργάνωση (3-1-0) με τα γκολ των Βορογκόφσκι και Αστάνοφ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο ξεκίνημα του δεύτερου με τον Μπέρο, αλλά δεν κατάφεραν να… σώσουν την παρτίδα.
Τελείωσαν, μάλιστα, το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ντούντα (88′) με δύο κάρτες μέσα σε ένα λεπτό!
Η βαθμολογία του ομίλου:
1.Καζακστάν 10 (6-2)
2.Σλοβακια 6 (3-3)
3.Λευκορωσία 2 (1-2)
4.Αζερμπαϊτζάν 1 (0-3)
- Νέα δημοσιεύματα για Αντίνο: «Ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να αναλάβει μέρος των φόρων της μεταγραφής»
- Κλιματική αλλαγή: Γιατί πλημμυρίζει η Αττική κάθε φορά που βρέχει – Τι λένε οι ειδικοί
- Σεισμός ανοιχτά της Σαντορίνης
- Ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε για φαγητό στα KFC και έγινε… viral (vid)
- Πετρέλαιο: Οι 10 χώρες με τα μεγαλύτερα αποθέματα και η θέση της Βενεζουέλας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις γυναίκες του Ιράν
