Αισιοδοξία στη Γιουβέντους για Πογκμπά
Οι Ιταλοί ισχυρίζονται πως η επιστροφή του Πολ Πογκμπά στη Γιουβέντους βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Σε πολύ καλό δρόμο, βρίσκεται η «υπόθεση Πολ Πογκμπά» για την Γιουβέντους. Οπως αναφέρει σχετικά, το «Sky Sport Italia», οι διοικούντες την «γηραιά κυρία» εξακολουθούν να εργάζονται, προκειμένου να πάρουν πίσω στο Τορίνο, τον Γάλλο διεθνή μέσο.
Ο 29χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, έμεινε ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φέρεται να αποφάσισε την επιστροφή του στην Γιουβέντους, όπου αγωνίσθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία από το 2012 μέχρι το 2016.
Ο Πογκμπά, ο οποίος αποτελεί «στόχο», τόσο της Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και της Ρεάλ Μαδρίτης, μετρά 178 αγώνες με τους «μπιανκονέρι», ενώ έχει σημειώσει 34 γκολ και έχει «μοιράσει» 40 ασίστ, στην πρώτη θητεία του στη Γιουβέντους.
- Πώς μεταδίδεται η γρίπη – Το πείραμα με άρρωστους και υγιείς ενήλικες στον ίδιο χώρο
- Δένδιας: Δεν θα κάνουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις ΔΕΚΟ του ’80 γιατί πλησιάζουν εκλογές
- Πλήρωμα της NASA επιστρέφει επειγόντως από τον ISS λόγω «σοβαρού ιατρικού προβλήματος»
- Γιατί δεν προχωράει η μεταγραφή του Μήτογλου στη Σαμπντόρια
- Λυμπερόπουλος: «Συσσωρευμένα και προαναγγελθέντα τα προβλήματα» που οδηγούν σε νέες απεργίες τα ταξί
- Τσιάρας: Ψαλιδίζει τις προσδοκίες των αγροτών (και) για το ρεύμα
