Μανσίνι: Το καλύτερο γκολ μου
Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του, καθώς η γυναίκα του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι
Πατέρας έγινε ο Ντάνιελ Μανσίνι, καθώς η γυναίκα του, Ναταλί, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ο αργεντινός μεσοεπιθετικός του Άρη δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του, ενώ ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία του βρέφους και ανέγραψε: «Το καλύτερο γκολ μου».
Παράλληλα, η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της έστειλε τις δικές της ευχές: «Σε πελάγη ευτυχίας πλέει o Daniel Mancini, που έγινε πατέρας. Η γυναίκα του, Natali, έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Daniel και Natali τις θερμότερες ευχές μας! Να είναι γερό, δυνατό και καλότυχο!» ανέφερε το ποδοσφαιρικό τμήμα.
- Κηφισιά-ΑΕΛ NOVIBET 1-1: «’Εμφραγμα» στο 89’ για τη Θεσσαλική ομάδα
- Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού – Εντοπίσθηκαν μαχαίρι, ναρκωτικά και κινητό τηλέφωνο
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα του «δικεφάλου» για το παιχνίδι με Παναιτωλικό
- Ανατροπή στην υπόθεση της Φοινικούντας: Ο 22χρονος που είχε παραδοθεί ως συνεργός ήταν τελικά ο εκτελεστής
- Οβιέδο – Μπέτις 1-1: Πήραν τον βαθμό στο φινάλε οι Σεβιγιάνοι
- Διαβάστε στο Βήμα της Κυριακής: Η αυτοκρατορία επιτίθεται
