
Ψάχνουν το «μπαμ» με ΛαΒίν ή Μπιλ οι Μπλέιζερς
Οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο για τον παίκτη που θα έχει στο πλευρό του ο Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τους Μπράντλεϊ Μπιλ και Ζακ ΛαΒίν να είναι σε πρώτο πλάνο.
Έπειτα από μια πολύ δύσκολη χρονιά οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Τσάνσι Μπίλαπς και τους συνεργάτες του να ψάχνουν τα κομμάτια που θα συμπληρώσουν την ομάδα.
Σε πρώτο πλάνο είναι να βρεθεί το νούμερο… 2 του Ντέιμιαν Λίλαρντ, ο παίκτης που θα αποτελεί στήριγμα στον σταρ του συλλόγου από το Όρεγκον. Με τους δύο παίκτες που φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει να είναι οι Μπράντλεϊ Μπιλ και Ζακ ΛαΒίν.
Και οι δύο θα είναι ελεύθεροι σε αυτή την free agency και οι Μπλέιζερς δεν θα έλεγαν όχι στο να προσθέσουν έναν από τους δύο στο ρόστερ τους. Παράλληλα, ακόμα ένα όνομα έχει έρθει στο προσκήνιο, με τον Τζέραμι Γκραντ να μοιάζει ιδανική επιλογή για την ενίσχυση στην γραμμή των ψηλών.
- Λίβανος: Βομβαρδισμοί του Ισραήλ σκοτώνουν 19 ανθρώπους, η Χεζμπολά κάνει λόγο για συγκρούσεις
- Ισχυρός σεισμός 6,1 βαθμών στα νότια της χώρας – Τρομακτικά βίντεο
- Κολομβία: Έξι νεκροί σε επίθεση εναντίον ηγέτη κοινότητας υπό κρατική προστασία
- Οι δράστες της επίθεσης στο τζαμί στο Σαν Ντιέγκο, μετέδιδαν σε live streaming – Είχαν ναζιστικά σύμβολα [βίντεο]
- Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για «πραξικόπημα» στη Βολιβία, κατά του κεντροδεξιού προέδρου Πας
- Η ανάπτυξη αμερικανικών δυνάμεων στην Πολωνία δεν έχει ματαιωθεί, λέει ο Βανς



