
Λάρισα: «Ουδέποτε ασχοληθήκαμε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών»
Μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι εστιάζει η Λάρισα που με ανακοίνωσή της εξέφρασε την εμπιστοσύνη της προς τους διαιτητές του πέμπτου ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Την εμπιστοσύνη της προς τους διαιτητές εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής της η ΚΑΕ Λάρισα, τονίζοντας παράλληλα πως κοιτάζει αποκλειστικά τον πέμπτο ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (8/6, 19:30).
Η ανακοίνωση της Λάρισας:
«Με αφορμή δηλώσεις εκπροσώπων – μελών της ομάδας μας που σχετίζονται με τη διαιτησία και δημοσιεύονται σε ΜΜΕ, σε ορισμένες περιπτώσεις με δημοσιογραφικές «αστοχίες» που θέλουμε να πιστεύουμε πως οφείλονται σε ανθρώπινα λάθη και δεν εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα, ενόψει του Game 5, οφείλουμε να προβούμε σε ορισμένες διευκρινίσεις.
Η ΚΑΕ Λάρισα ουδέποτε ασχολήθηκε με διαιτητικές αποφάσεις και κρίσεις διαιτητών και θα παραμείνει πιστή στις αρχές της.
Η εμπιστοσύνη της ΚΑΕ παραμένει ακλόνητη ως προς τα αρμόδια όργανα και τις αποφάσεις των διαιτητών, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της, με τον καθρέφτη όλων να είναι ο αγωνιστικός χώρος.
Ευχόμαστε οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση να απολαύσουν ένα χορταστικό θέαμα».
- Λούλα και Τραμπ ενδέχεται να συναντηθούν την Πέμπτη – Στην ατζέντα η καταπολέμηση του εγκλήματος και οι σπάνιες γαίες
- Met Gala: Πως ο γερασμένος Bad Bunny πυρπόλησε το event των Μπέζος – «Ωδή στη θνητότητα»
- Τον έψαχνε 2 χρόνια – Πώς έγινε η δολοφονία του 20χρονου στην Κρήτη
- Euroleague: Το 7ο Final Four του Μπαρτζώκα – Πρώτη φορά με 3-0
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν έφτιαξε μηχανισμό για τη διαχείριση του διάπλου – Κανείς δεν περνάει χωρίς άδεια
- Μονακό – Ολυμπιακός 82-105: Ραντεβού στην Αθήνα



