
Ενσωματώθηκε ο Μπάλντοκ στην Εθνική
Ο Τζορτζ Μπάλντοκ πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την Εθνική Ελλάδος την Κυριακή (29/5) ενώ ενσωματώθηκαν και οι Δημήτρης Γούτας και Χρήστος Τζόλης.
Αφού μέσα στην εβδομάδα απέκτησε το δικαίωμα να αγωνιστεί με την Εθνική Ελλάδος, ο Τζορτζ Μπάλντοκ πραγματοποίησε και την πρώτη του προπόνηση την Κυριακή (29/5) υπό τις οδηγίες του Γκουστάβο Πογέτ.
Ο 29χρονος μπακ ενσωματώθηκε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, όπως και ο Δημήτρης Γούτας με τον Χρήστο Τζόλη, με τον τελευταίο να αντικαθιστά τον Ταξιάρχη Φούντα.
Οι αφίξεις πάντως ενόψει της προετοιμασίας για τα ματς του Ιουνίου στο Νations League θα συνεχιστούν και την Δευτέρα (30/05) καθώς στις προπονήσεις θα ενταχθούν οι Κώστας Τσιμίκας, Παντελής Χατζηδιάκος και Βαγγέλης Παυλίδης ενώ θα επιστρέψει και από την ειδική άδεια που του χορηγήθηκε ο Γιώργος Αθανασιάδης.
- Η μισή Euroleague στα πόδια του Φόρεστ…
- Ελεάνα Παπαϊωάννου: «Είχα μείνει έγκυος και απέβαλλα»
- Προειδοποίηση Πιερρακάκη στο ΔΝΤ: Κίνδυνος μεγάλης ενεργειακής κρίσης με κλειστά τα Στενά του Ορμούζ
- Κεφαλονιά: «Σήμερα έχω τον γάμο και την κηδεία της κόρης μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (17/4): Πού θα δείτε το σημαντικό ματς του Παναθηναϊκού και τα υπόλοιπα ματς της Euroleague
- ΠΑΣΟΚ: Λόγια του αέρα η ανάληψη ευθύνης από τον Μακάριο Λαζαρίδη – Οφείλει να τον αποπέμψει ο Μητσοτάκης



