
Την επέκταση του Fuel Pass για το καλοκαίρι μελετά το ΥΠΟΙΚ
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης επεξεργάζεται τα σενάρια για μια ακόμα ενίσχυση στα καύσιμα.
Την ώρα που το μέτρο της ενίσχυσης για τα καύσιμα συνεχίζεται, με τις αιτήσεις και τις εξαργυρώσεις του Fuel Pass να «τρέχουν» παράλληλα, η κυβέρνηση βάζει ήδη στο τραπέζι τα σενάρια για την επόμενη δόση.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, το επόμενο Fuel Pass θα καλύπτει την περίοδο του καλοκαιριού, ωστόσο η διαδικασία δεν αναμένεται να ενεργοποιηθεί πριν τον Ιούλιο.
Άλλωστε, η πρώτη επιδότηση καυσίμων αφορούσε τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.
Διαβάστε επίσης: Βήμα προς βήμα η διαδικασία του Fuel Pass στο vouchers.gov.gr
Και στη δεύτερη φάση της ενίσχυσης οι πολίτες θα μπορούν να επιλέξουν την είσπραξη της επιδότησης των καυσίμων σε τραπεζικό λογαριασμό ή τη δημιουργία άυλης ψηφιακής κάρτας –με αύξηση του ποσού επιδότησης κατά πέντε ευρώ.
Παράλληλα, στο υπουργείο Οικονομικών γίνονται οι απαραίτητοι υπολογισμοί για να φανεί η απόδοση της οριζόντιας επιδότησης –κατά 0,15 ευρώ ανά λίτρο- στο πετρέλαιο κίνησης και να εξεταστεί η συνέχισή του μετά τον Ιούνιο.
Υπενθυμίζεται ότι το ποσό της ενίσχυσης κυμαίνεται από 30 έως 50 ευρώ και εξαρτάται από τον τύπο του οχήματος και την κύρια κατοικία του δικαιούχου.
- Για διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο ανήλικοι στην Άρτα
- Πέθανε ο αδερφός του Μεβλούτ Τσαβούσογλου – Είχε βρεθεί τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο γραφείο του
- Αταμάν: «Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερη άμυνα»
- Χανιά: Συλλαλητήρια για να κλείσει η βάση της Σούδας – «Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο»
- Ανδρουλάκης από Καππαδοκία: Οι λαοί που ξεχνούν την ιστορία τους, χάνουν την ταυτότητά τους
- Αποθέωση για τον Άντερσον – Νέα ηγετική εμφάνιση από τον διεθνή μέσο της Νότιγχαμ







