
Πλάις: «Μικρός έβλεπα τα Final 4, τώρα έχω δύο τρόπαια»
Ο Τιμπόρ Πλάις μετά την κατάκτηση του τροπαίου της Euroleague στις δηλώσεις του ανέφερε πως έχει εκπληρώσει ένα παιδικό του όνειρο με την δύο κατακτήσεις.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στέφθηκε η Αναντολού Εφές, επικρατώντας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης επί της Ρεάλ Μαδρίτης με 58-57 σε έναν αγώνα που χάρισε άπλετη αγωνία στο κοινό.
Ένας εκ των πρωταγωνιστών του τελικού για την Εφές Αναντολού ήταν ο Τιμπόρ Πλάις, ο οποίος σε δηλώσεις του επισήμανε ότι όντας νεανίας παρακολουθούσε ευλαβικά τα Final 4 με την ελπίδα να αγωνιστεί και πλέον, κατέκτησε το τρόπαιο δύο φορές στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Πλάις:
«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα κατά τη διάρκεια της σεζόν. Τώρα καταλαβαίνω πόσος κόσμος είναι εδώ. Σαν παιδί έβλεπα τα Final 4 και ήθελα να παίξω εδώ. Τώρα έχω κερδίσει δύο. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήλπιζα να βάλω τα σουτ και το έκανα. Είμαι γεμάτος συναισθήματα. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική».
«Μόλις το συνειδητοποίησα πόσος κόσμος βρέθηκες στις κερκίδες, επειδή ήμουν ιδιαίτερα συγκεντρωμένος στην αναμέτρηση».
- Αυστρία: Αεροσκάφος συγκρούστηκε με αλεξίπτωτο πλαγιάς στον αέρα – Δείτε Βίντεο
- Ο Ολυμπιακός και η καλημέρα με Βεζένκοφ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και την κούπα της Euroleague (pic)
- Η Louis Vuitton αγκάλιασε τον Keith Haring και το λαμπερό street style σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη
- Γαλλία: «Μαζικό» σκάνδαλο κακοποίησης παιδιών – Σχολικό προσωπικό ερευνάται για βία και σεξουαλική επίθεση
- Μάης 2024 – Μάης 2026: Τρία θρυλικά χρόνια, δύο ευρωπαϊκά… εντός έδρας και 37 τρόπαια
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό



