Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βοστώνης στο Θέατρο Φρύνιχος των Δελφών
Η Boston Philharmonic Youth Orchestra – BPYO θα βρεθεί στη σκηνή με το θρυλικό μαέστρο Benjamin Zander και τους βραβευμένους διεθνώς σολίστ Zlatomir Fung τσέλο & Sofia Fomina σοπράνο.
Δύο από τους μεγαλύτερους Ρώσους συνθέτες θα ερμηνεύσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βοστώνης στους Δελφούς:
Τον μεγάλο συνθέτη του ρομαντισμού Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι και τον “Ρώσο Μπαχ του 20ου αιώνα” Ντμίτρι Σοστακόβιτς, μαζί με την 4η Συμφωνία του αυστριακού Γκούσταβ Μάλερ.
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 21.15, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατό νέους μουσικούς να ερμηνεύουν Τσαϊκόφσκι, Σοστακόβιτς και Μάλερ υπό την διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου αρχιμουσικού Benjamin Zander.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Βοστώνης αποτελείται από 100 νέους, ταλαντούχους μουσικούς και έχει πραγματοποιήσει περιοδείες σε Αμερική και Ευρώπη αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές, ενώ οι δύο διακεκριμένοι σολίστ έχουν αποσπάσει διεθνή βραβεία.
Τα έργα που θα παρουσιαστούν:
Dmitri Shostakovich: Festive Overture, Pyotr Ilyich Tchaikovsky: Rococo Variations
σολίστ: Zlatomir Fung, τσέλο
Gustav Mahler: Symphony no 4
σολίστ: Sofia Fomina, σοπράνο
Προπώληση εισιτηρίων:
https://www.ticketservices.gr/event/boston–youth–symphony–orchestra–delphi-2022/
- O Δήμος Πειραιά ανέδειξε την αρχιτεκτονική του ταυτότητα
- Σερβικά ΜΜΕ: «Τελειώνει από τη Ραντνίτσκι Νις ο Λεμονής»
- Πανελλαδικές 2026: Πότε ξεκινούν για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Πόλεμος για τη Guernica – Πολιτική κόντρα Μαδρίτης και Βάσκων για το αριστούργημα του Πικάσο
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος




