Ώρα… τελικού Κυπέλλου: «Μάχη» ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πυλαία για την κούπα
ΑΕΚ και Πυλαία θα «κονταροχτυπηθούν» απόψε (30/4, 20:00) μεταξύ τους για τον τίτλο της Κυπελλούχου Ελλάδας στο χάντμπολ ανδρών.
ΑΕΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας διεκδικούν το τρόπαιο της Κυπελλούχου Ελλάδας στο χάντμπολ των ανδρών απόψε (30/4) στις 20:00 (ΕΡΤ3) στον τελικό του 18ου Final Four στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης Κοζάνης.
Η κάτοχος του Κυπέλλου, ΑΕΚ, νίκησε 28-24 τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό και προκρίθηκε για ένατη φορά στην καταληκτική αναμέτρηση της διοργάνωσης.
Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε πέρυσι στην Κοζάνη και να στεφθεί κυπελλούχος Ελλάδας για πέμπτη φορά στην Ιστορία της, μετά το 2009, το 2013, το 2014 και το 2021.
Η ΑΕΣΧ Πυλαίας είναι πρωτάρα σε τελικό Κυπέλλου και προκρίθηκε κάνοντας την έκπληξη απέναντι στον ΠΑΟΚ των τριών Κυπέλλων στον ημιτελικό (26-23). Η νεανική ομάδα του Μπάμπη Ανανιάδη, χάρη στην πρόκρισή της στον τελικό του θεσμού, εξασφάλισε και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο, στην πρώτη συμμετοχή της σε φάιναλ φορ Κυπέλλου.
- Μπαρτσελόνα: 59 % «όχι» στον Λεβαντόφσκι
- Σίγουρος ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αν δεν έχω τραυματισμούς, θα φτάσω σίγουρα τα 1.000 γκολ»
- Μπράγκα – Μπενφίκα 2-2: «Πέταξε» δύο βαθμούς η ομάδα του Μουρίνιο, μοίρασε ασίστ ο Παυλίδης (vid)
- Αταλάντα – Ίντερ 0-1: «Καθάρισε» ο Λαουτάρο και την… έστειλε κορυφή (vid)
- «Ο Σέιμπεν Λι έκλεισε στην Εφές – Ανακοινώνεται άμεσα η μεταγραφή» (pic)
- «Ο Πέρεθ θέλει τον Ζιντάν στο πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης»
- «Ο Τζόουνς συμφώνησε στους προσωπικούς όρους με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Η μπάλα στο «ζωγραφιστό»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442