Survivor: Τους «έκλεψαν» το Μαϊάμι μέσα από τα χέρια – Έξαλλοι πανηγυρισμοί, πλάνταξε η Βρισηίδα
Από τους μπλε ενώ ο Άρης συνεχάρη τους κόκκινους, η Βρισηίδα δεν μπορούσε να συνέλθει από την ήττα και πλάνταξε το κλάμα.
Μπορεί η μπλε ομάδα να ήταν σίγουρη πως θα το κέρδισε το ταξίδι στο Μαϊάμι αλλά οι κόκκινοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.
Ο Στάθης και Σταυρούλα έκαναν την ανατροπή αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τους μπλε κα πήραν το μεγάλο έπαθλο.
Από τους μπλε ενώ ο Άρης συνεχάρη τους κόκκινους, η Βρισηίδα δεν μπορούσε να συνέλθει από την ήττα και πλάνταξε το κλάμα.
Ο Ατζούν έδωσε το πλεονέκτημα μιας και η βαθμολογία ήταν πολύ κοντά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τους ανακοίνωσε λοιπόν πως θα έπρεπε να επιλέξουν έναν παίκτη από την μπλε ομάδα κι εκείνος με τη σειρά του έναν συμπαίκτη του. Οι κόκκινοι διάλεξαν τον Άρη Σοϊλέδη κι αυτός τον φίλο, Γιώργο Ταλάντσεβ.
Δείτε βίντεο
- Στον Λευκό Οίκο ο Νετενιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων – Τι θα ζητήσει
- Οριστικό τέλος για τη European Super League: Ρεάλ Μαδρίτης και η UEFA κατέληξαν σε συμφωνία
- Από πού προήλθαν τα χρήματα της Γκισλέιν Μάξγουελ; Από μυστικά τραστ που δημιούργησε ο πατέρας της
- Ελβετία: Δημοψήφισμα για να μειώσει τον πληθυσμό σε 10 εκατομμύρια – Κλείνοντας την πόρτα στους μετανάστες
- Πόρτο Ράφτη: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που πέταξαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ: Προβάδισμα για τους Κρητικούς (0-1), παρά το αριθμητικό μειονέκτημα (vids)
