Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι

Survivor Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στο Μαϊάμι

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει, λοιπόν, πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι και θα περάσει μερικές όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς

Συναρπαστικό αναμένεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, το οποίο επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (25/04), μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή λόγω των γιορτών.

Ο Γιώργος Λιανός παραμένει εκτός Survivor και μακριά από τον Άγιο Δομίνικο καθώς έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για προσωπικούς λόγους.

Έτσι, τη θέση του στο αποψινό επεισόδιο παίρνει ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης, Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος έχει ετοιμάσει μια τεράστια έκπληξη για τη νικήτρια ομάδα του αγωνίσματος. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι πάλι κοντά σας.

» Η ομάδα που θα κερδίσει σήμερα, αμέσως μετά το παιχνίδι, φεύγει το Μαϊάμι» αναφέρει και όλοι οι παίκτες ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Από το αγώνισμα βέβαια δεν θα λείψουν και οι δυσάρεστες εκπλήξεις, αφού στον δρόμο για την κατάκτηση αυτού του μεγάλου επάθλου, κάποιος παίκτης θα σταθεί ιδιαίτερα άτυχος. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος θα τραυματιστεί στο χέρι κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα ανακοινώσει, λοιπόν, πως η νικήτρια ομάδα θα βρεθεί στο Μαϊάμι και θα περάσει μερικές όμορφες στιγμές ξεγνοιασιάς.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν μάλιστα και τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, η ομάδα που θα κερδίσει και θα απολαύσει το πρώτο μεγάλο έπαθλο του φετινού Survivor είναι η Κόκκινη.

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024