Νορβηγία: Αυτοκίνητο παρέσυρε τους θεατές σε μια έκθεση αυτοκινήτων στο Όσλο – Έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν
Η αστυνομία δεν διευκρίνισε την κατάστασή τους, ούτε έδωσε περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του ατυχήματος.
Ένα όχημα που συμμετείχε σε έκθεση αυτοκινήτων στο Όσλο της Νορβηγίας, παρέσυρε το πλήθος των επισκεπτών, τραυματίζοντας έξι ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί, ανακοίνωσε η αστυνομία.
Οι έξι τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο για εξετάσεις. Η αστυνομία δεν διευκρίνισε την κατάστασή τους, ούτε έδωσε περισσότερα στοιχεία για τα αίτια του ατυχήματος.
Σύμφωνα με νορβηγικά μέσα ενημέρωσης, οι έξι τραυματίες είχαν τις αισθήσεις τους μετά το ατύχημα, το οποίο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας επίδειξης σε έναν χώρο στάθμευσης.
Σε πλάνα από βίντεο διακρίνεται ένα αυτοκίνητο να κάνει όπισθεν με μεγάλη ταχύτηα και ο οδηγός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να πέφτει στους θεατές, που παρακολουθούσαν όρθιοι στην άκρη του πάρκινγκ.
Εικόνες που δημοσίευσε το νορβηγικό NRK δείχνουν ότι δεν υπήρχαν μπάρες ασφαλείας μεταξύ των κερκίδων και του χώρου της έκθεσης. Έτσι, τίποτα δεν μπορούσε να σταματήσει το αυτοκίνητο, που προσέκρουσε στην κερκίδα με τους θεατές.
Bilder som norska NRK har publicerat visar att det inte fanns några säkerhetsstaket mellan läktaren och ytan där evenemanget ägde rum.
Så inget kunde stoppa bilen.
«Bil krasja inn i tribune på monster truck-arrangement» https://t.co/IFTTouV9E3 #nyheter #norge #olycka pic.twitter.com/eANYXfVvn0— Ann-Mari Maukonen 🇫🇮 (@annmarimaukonen) April 24, 2022
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI




