Έξαλλος ο προπονητής των Γκρίζλις: Είναι ντροπιαστικό
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τους Τίμπεργουλβς είχε ο προπονητής των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς
Οι Γκρίζλις γνώρισαν την ήττα από τους Τίμπεργουλβς, με τη σειρά πλέον να έρχεται στα ίσα (2-2).
Μετά τη λήξη του αγώνα ο προπονητής των Γκρίζλις, Τέιλορ Τζένκινς, ήταν απογοητευμένος από τη διαιτησία και τα φάουλ με τα οποία χρεώθηκαν από νωρίς οι βασικοί του παίκτες, τονίζοντας πως αυτό ήταν «ντροπιαστικό».
Επιπλέον, ο τεχνικός του Μέμφις χαρακτήρισε τη διαιτησία του αγώνα «από τις χειρότερες διαιτησίες» που έχει δει στην καριέρα του, δείχνοντας ξεκάθαρα τη δυσαρέσκειά του.
«Ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες που έχω δει στην καριέρα μου στο ΝΒΑ. Όλοι οι βασικοί μας παίκτες ήταν στο όριο των φάουλ από την πρώτη περίοδο.
Δεν έχω ξαναδεί ένα πιο ασταθές παιχνίδι από πλευράς διαιτησίας. Ήταν ντροπιαστικό, δεν έχω λόγια. Δε θα το πάω μακριά να εξηγήσω τους λόγους για τους οποίους χάσαμε, αλλά θα πω πως ήταν χάος».
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;
- Καταζητούμενος από το Top 10 του FBI συνελήφθη στο Μεξικό
- Οι ΗΠΑ σκότωσαν «ηγέτη συνδεόμενο με την Αλ Κάιντα» στη Συρία
- Κατάσχεση – «μαμούθ» στον Παναμά με περισσότερους από 5 τόνους να πέφτουν στα χέρια των αρχών
