Έσκασε η «βόμβα»: Με αυτήν την ομάδα συμφώνησε ο Χάαλαντ
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, o Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποδεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι και αναμένεται να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην Premier League
Η Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, ήρθε σε συμφωνία με τους εκπροσώπους του Έρλινγκ Χάαλαντ και ο νορβηγός επιθετικός αναμένεται να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ από το προσεχές καλοκαίρι.
Ο Χάαλαντ ήταν ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς τον ήθελε στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως φαίνεται πως στο κόλπο της απόκτησής του μπήκε δυναμικά η Σίτι την περασμένη εβδομάδα και τελικά κατάφερε να τον πείσει να φορέσει τη φανέλα των Πολιτών.
Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι Πολίτες ήρθαν σε συμφωνία με τον Χάαλαντ για συμβόλαιο που θα αποφέρει στο νεαρό επιθετικό 600.000 ευρώ την εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Premier League.
Παράλληλα η Μάντσεστερ Σίτι θα πληρώσει και τη ρήτρα που έχει βάλει η Ντόρτμουντ στον ποδοσφαιριστή, η οποία αγγίζει τα 75 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή στις συζητήσεις των δύο πλευρών, ο Χάαλαντ αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Πολίτες, το οποίο θα είναι πενταετούς διάρκειας.
EXCLUSIVE
– Manchester City agree terms with Erling Haaland’s representatives
– Clause set to be triggered following significant step forward
– Move likely go through in next week or so.
Story: https://t.co/xNDAuD4IKT#mcfc— Mike Keegan (@MikeKeegan_DM) April 18, 2022
- Πότε θα παίξει η Σάκκαρη κόντρα στην Αντρέεβα για τον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Ταυτοποιήθηκε με τη βοήθεια ΑΙ ο ναζί μιας από τις πιο ανατριχιαστικές φωτογραφίες του Ολοκαυτώματος
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Πού εντοπίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα
- Ο Κωστούλας έβαλε… φωτιά στο «X» με το «ψαλιδάκι»: «El Babinho, το αστέρι της Μπράιτον είναι εδώ» (vids)
- Σεισμός 4 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Η Ιαπωνία σπάει ρεκόρ στους τουρίστες, με τους Κινέζους ωστόσο να της γυρνούν την πλάτη – Ο στόχος για το 2030


