Survivor: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα
Η παραμονή τους στο παιχνίδι βρίσκεται στα χέρια του κοινού.
Η ομάδα των Μπλε ήταν αυτή που επικράτησε στον στίβο μάχης και κέρδισε το έπαθλο ασυλίας στο χθεσινό (11/4) επεισόδιο του Survivor.
Έτσι, οι Κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.
Λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, υπήρξαν εντάσεις για ακόμα μια φορά με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.
Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας αποφάσισαν ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Νίκος Αντωνόπουλος.
Στη συνέχεια η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για τους Μπλε έδειξε την Στέλλα Ανδρεάδου ενώ αντίστοιχα ο Στάθης Σχίζας ψήφισε τον Νίκο Γιάννη.
Οι τέσσερις υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα είναι: Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, η Στέλλα Ανδρεάδου, ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης.
- Ιράν: Η Γερουσία αρνείται να περιορίσει τις εξουσίες του Τραμπ για τον πόλεμο
- Ισημερινός: Απελαύνει τον πρεσβευτή της Κούβας και τα υπόλοιπα μέλη της διπλωματικής αποστολής
- Στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου τα Τέμπη και το σκάνδαλο των υποκλοπών μετά τη δικαστική απόφαση
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Κύπρος, Τουρκία και μετά;
- «Ένας λαός που δεν είναι πια περήφανος» – Μπέσσυ Μάλφα και Χρήστος Στέργιογλου έστειλαν ηχηρό μήνυμα για τα Τέμπη από το «Αλ Τσαντίρι Νιούζ»
- Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Ο Όσουλα τιμώρησε την ομάδα του Κάρικ
