Survivor: Πανικός με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ – «Έκανε bullying στην κόρη του Τάκη»
Ενοχλημένοι όλοι οι παίκτες με την στάση του και την συμπεριφορά του
Τα όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχολίασαν οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας και όπως φάνηκε από τις δηλώσεις τους, είναι ενοχλημένοι τόσο με τα όσα άκουσαν να λέει για τον Τάκη Καραγκούνια όσο και με τη γενικότερη στάση του παίκτη.
«Τα είχε βάλει με όλους. Μέσα απ’ όσα έλεγε δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Προσπαθεί να βγάλει τον εαυτό του θύμα ενώ εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι προσπαθούν να τον βοηθήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει στο μυαλό του» είπε αρχικά ο Νίκος Γιάννης.
«Ήμουν ο πρώτος που τον είχα αγκαλιάσει. Έχει αρχίσει να μην έχει πλέον πλάκα όπως στην αρχή που είχε δώσει ένα χρώμα στο Survivor. Πλέον δίνει μαυρίλα στο Survivor. Μας έπιασε το κεφάλι μας με όλους τους Μπλε. Ήταν ένα ρωμαϊκό συμβούλιο. Μιλάει για bullying και εκείνη την στιγμή έκανε bullying στην κόρη του Τάκη η οποία βλέπει τα επεισόδια και τον ακούει να λέει ότι δεν είναι σωστό πρότυπο πατέρα» σχολίασε από την πλευρά του ο Στάθης Σχίζας στην κάμερα του Survivor.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι συζητήσεις που έκαναν στην καλύβα τους οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας και όλοι συμφώνησαν πως κατακρίνουν το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αναφέρθηκε στο τι είδους πατέρας είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.
«Ο μοναδικός που θα κρίνει τι πατέρας είναι ο Τάκης είναι το παιδί του» σχολίασε ο Στάθης Σχίζας και βρήκε σύμφωνους και τους υπόλοιπους παίκτες.
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442