
Πογέτ: «Έμαθα πολλά ως προπονητής»
Ο Ουρουγουανός σχολίασε την εμφάνιση της Εθνικής στο φιλικό με τον Μαυροβούνιο και τόνισε ότι απόψε έμαθε πολλά ως προπονητής.
Ως ένα καλό μάθημα για το μέλλον αντιμετώπισε το φιλικό με το Μαυροβούνιο ο Γκουστάβο Πογέτ.
Ο Ουρουγουανός τεχνικός μετά την ήττα της γαλανόλευκης στην Ποντγκόριτσα με 1-0, τόνισε ότι στο αποψινό παιχνίδι έμαθε πολλά ως προπονητής, τα οποία θα χρησιμοποιήσει σε αναμετρήσεις με αντίστοιχους αντιπάλους.
Συγκεκριμένα, ανέφερε:
«Ήταν ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι για εμάς για την προετοιμασία μας για τα ματς που έρχονται. Η ομάδα του Μαυροβουνίου έκανε το δικό της παιχνίδι. Ήταν συμπαγής και με γρήγορες μεταβιβάσεις.
Δεν είναι δικαιολογία αλλά δεν ήταν καλή η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Θεωρώ πως στις κινήσεις των παικτών και τις θέσεις έπρεπε να δουλέψουμε παραπάνω πράγματα. Έμαθα πολλά απόψε ως προπονητής και θα τα χρησιμοποιήσουμε στο μέλλον σε αγώνες με αντίστοιχους αντιπάλους».
- Γκολ και highlights από όλα τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» του Champions League (vid)
- Ανοίγουν οι Άγιοι Τόποι στα Ιεροσόλυμα – Κανονικά το Άγιο Φως στην Ελλάδα
- Γιορτή σήμερα 9 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2: Η αποβολή του Κουμπαρσί άνοιξε τον δρόμο για τους φιλοξενούμενους (vid)
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]
- Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ 2-0: Επίδειξη δύναμης από τους πρωταθλητές Ευρώπης (vids)




