Σπύρος Παπαδόπουλος για το «Στην Υγειά Μας»: Γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναφερθεί και στο ξαφνικό τέλος της δημοφιλούς εκπομπής «Στην Υγειά Μας».
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος», η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα της ΕΡΤ.
Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναφερθεί και στο ξαφνικό τέλος της δημοφιλούς εκπομπής «Στην Υγειά Μας».
«Δεν υπήρξε καν διαζύγιο με το “Στην Υγειά Μας”. Απλώς ξύπνησα μια μέρα στις 5:00 το πρωί και είπα – όχι ξαφνικά, μαζευόταν πράγμα μέσα μου – και είπα “πρέπει να σταματήσω”. Για το καλό το δικό μου και της εκπομπής. Έτσι και έγινε. Είχα κουραστεί λίγο, τα τελευταία δύο χρόνια γινόντουσαν πράγματα που δεν ήταν της αρεσκείας μου για διάφορους λόγους, χατίρια και τα λοιπά. Έβαζα νερό στο κρασί μου αλλά κάποια στιγμή έμεινε σκέτο νερό. Είπα ότι δεν με αντιπροσωπεύει τελείως αυτό…» ανέφερε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
Δείτε το βίντεο
- Το Ιράν δεν είναι ακόμη έτοιμο να σταματήσει τον πόλεμο, λέει ο Τραμπ – Εκτροπή πτήσεων στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι
- «Πόρτα» σε Τραμπ από Αυστραλία και Ιαπωνία για αποστολή πολεμικών πλοίων στα στενά του Ορμούζ
- Ισοκράτης: Η παιδεία ως δύναμη του λόγου (Μέρος ΙΣΤ’)
- Πέντε φρούτα που κάνουν τη διαφορά
- Αλλάζει ο καιρός τη Δευτέρα: Έρχονται βροχές και καταιγίδες
- Fitness γεύματα στα εστιατόρια
- Πώς το Zorro Ranch του Τζέφρι Έπσταϊν έγινε τόπος κακοποίησης
- Σε ποια ηλικία «κρύβεται» η ευτυχία;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 16.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/davide-venturelli-lh0mqRUCrok-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442