
Άρης: Η αλλαγή και το ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού
Ο Σάκιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Ιτούρμπε και Γκάμα διεκδικούν θέση στην μεσαία γραμμή στο κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (6/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ανοίξει και τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.
Ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σάκιτς στο βασικό σχήμα, καθώς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.
Αντίθετα, φαίνεται ότι ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσει τον Ιτούρμπε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ή αν τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γκάμα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Πορτογάλος θα καλύψει το αριστερό άκρο και ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στο δεξί.
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
- Γαλλία: Μαχητικά αναχαίτισαν την περασμένη εβδομάδα ρωσικά αεροσκάφη 11 φορές πάνω από τη Βαλτική





