Τσάβι: Δεν ξέρω τι θα γινόταν χωρίς τους Τραορέ, Ομπαμεγιάνγκ και Τόρες
Ο Τσάβι τόνισε ότι δεν ξέρει ποια θα ήταν η κατάσταση της Μπαρτσελόνα εάν δεν είχε αποκτήσει τους Αντάμα Τραορέ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ και Φεράν Τόρες
Ο Τσάβι μίλησε για τη μάχη της τετράδας στη La Liga και το Europa League, ενώ σχολίασε και το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, αλλά και τη μεταγραφική ενίσχυση το Γενάρη.
Στη συνέντευξη Τύπου ο ισπανός τεχνικός στάθηκε στη σημασία της μεταγραφικής ενίσχυσης, τονίζοντας πως οι προσθήκες των Αντάμα Τραορέ, Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνκ και Φεράν Τόρες στο χειμερινό παράθυρο λύτρωσαν την Μπαρτσελόνα.
«Δεν ξέρω τι θα είχε συμβεί στην Μπαρτσελόνα αν δεν έρχονταν. Θα ήταν πιο δύσκολο, είναι ξεκάθαρο. Ο Ομπαμεγιάνγκ δε με ξάφνιασε, αλλά με έχει εκπλήξει στη δουλειά του. Ο Αντάμα με εξέπληξε στη λήψη αποφάσεων, το πώς έχει ωριμάσει. Ο Φεράν μού φαίνεται ποδοσφαιριστής άλλου επιπέδου. Τον ζήτησα. Είναι ένας θεαματικός παίκτης. Είναι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης. Ίσως είναι αυτός που με έχει εκπλήξει περισσότερο. Το περίμενα ήδη, αλλά μπορώ να το επιβεβαιώσω» τόνισε ο καταλανός τεχνικός.
- Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος που κατηγορείται για κατασκοπεία
- Ο Μαγκουάιρ εξηγεί την κίνηση – ματ του Κάρικ και «δικάζει» τον Αμορίμ
- Χανιά: Ο Ρώσος πρώην δήμαρχος και οι επαφές με τη ρωσόφωνη μαφία – Βίντεο ντοκουμέντο από την εμπρηστική επίθεση
- Κομισιόν: Ερώτηση ευρωβουλευτών για το ναυάγιο στη Χίο – Ζητούν απαντήσεις σε τρία κρίσιμα ζητήματα
- Στάρμερ: Δεν θα εγκαταλείψω ποτέ την εντολή που μου δόθηκε να αλλάξω αυτή τη χώρα
- Δένδιας – Μενδώνη ανακοίνωσαν Μικτή Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Άγνωστο Στρατιώτη




