Απίστευτη δήλωση Νεϊμάρ για Μπάρτσα και Μέσι!
Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε πως έκανε τα πάντα για να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, τελικά όμως πήγε ο Μέσι στην Παρί.
Στη μεγάλη του επιθυμία να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νεϊμάρ.
Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τόνισε πως χαρακτηριστικά πως δοκίμασε τα πάντα για να γυρίσει στη Βαρκελώνη, χωρίς αποτέλεσμα όμως ενώ στάθηκε και στην έλευση του Μέσι στην Παρί κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον ίδιο.
Όσα είπε ο Βραζιλιάνος σταρ: «Ήθελα να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, δοκιμάσαμε τα πάντα για να το καταφέρουμε, αλλά δεν το πετύχαμε.
Στο τέλος προέκυψε η ευκαιρία να υπογράψει ο Μέσι στην Παρί και είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι φίλος, τα πάμε πολύ καλά εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».
- Φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία του 38χρονου μοντέλου – Την τεμάχισε και την πολτοποίησε ο άντρας της
- Βουλή: Οι πρώτες κόντρες για τον προϋπολογισμό – Πιερρακάκης και Φάμελλος αντάλλαξαν «πυρά»
- Βουλγαρία: Το κοινοβούλιο αποδέχθηκε την παραίτηση της κυβέρνησης του Ρόσεν Ζελιάσκοφ
- Εορταστικό ωράριο: Ποια καταστήματα δεν θα ανοίξουν την Κυριακή 14/12
- Τα «βρήκαν» Σλοτ και Σαλάχ: Επιστρέφει στο παιχνίδι με τη Μπράιτον ο Αιγύπτιος
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο



