
Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκιέρ τερμάτισε με παγωμένο… μόριο – Ζήτησε βοήθεια
Ζήτησε θερμοφόρα.
Πρόβλημα με το πέος του αντιμετώπισε ένας σκιέρ κατά τη διάρκεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.
Ο λόγος για τον Φινλανδό σκιέρ, Ρεμί Λίντχολμ ο οποίος όπως φαίνεται δεν ένιωθε αρκετή ώρα το μόριό του.
Συγκεκριμένα, ο Ρέμι αποκάλυψε ότι όταν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του σε ένα από τα πιο “άγρια” αθλήματα των Αγώνων, το μόριό του είχε παγώσει από το κρύο και χρειάστηκε μία θερμοφόρα για να το επαναφέρει στην κατάλληλη θερμοκρασία.
«Μπορείτε να μαντέψετε ποιο μέρος του σώματος ήταν λίγο παγωμένο όταν τελείωσα, ήταν ένας από τους χειρότερους αγώνες που έχω συμμετάσχει. Όταν τα μέρη του σώματος άρχισαν να ζεσταίνονται μετά τον τερματισμό, ο πόνος ήταν αφόρητος», τόνισε χαρακτηριστικά σε ΜΜΕ της πατρίδας του ο Λίντχολμ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας δεν διαρκεί πολύ πάνω από μία ώρα, αλλά οι αθλητές χάνουν περίπου 1.000 θερμίδες, με πολλούς από αυτούς να καταρρέουν στον τερματισμό.
Ο Φινλανδός έχει αντιμετωπίσει μάλιστα το ίδιο πρόβλημα και στο παρελθόν, ενώ φέτος αγώνας μειώθηκε κατά τα 20 χιλιόμετρα λόγω του πρωτοφανούς κρύου.
Να σημειωθεί πως ο Λίνχολμ τερμάτισε 28ος στο σκι αντοχής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.
- Ιάσονας Μανδηλάς: Η εν πλω πρόταση γάμου στον σύντροφό του
- Διανομέας παρέσυρε ανήλικο στην Καλλιθέα
- ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Μητσοτάκη: Μνημείο πολιτικής υποκρισίας και απόπειρα απελπισμένης διαφυγής από τις ευθύνες του
- LIVE: Λέτσε – Αταλάντα
- Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε εφοριακό επειδή ενημέρωνε καταστηματάρχες ενόψει ελέγχων
- Οδηγός επιβίωσης σε έναν αβέβαιο κόσμο: Η λίστα με τα τρόφιμα που πρέπει να αρχίσουμε να αποθηκεύουμε

