Θεσσαλονίκη: Επίθεση αγνώστων με ρόπαλα σε μπαρ στο κέντρο της πόλης
Οι δράστες της επίθεσης στη Θεσσαλονίκη αναζητούνται από την αστυνομία
Επίθεση με έναν επιβεβαιωμένο έως τώρα τραυματία σημειώθηκε σε μπαρ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Δευτέρας (14/2).
Πιο συγκεκριμένα, τρεις άγνωστοι επιτέθηκαν με ρόπαλα σε κατάστημα εστίασης, που βρίσκεται στην οδό Βαλαωρίτου, χτύπησαν τον πορτιέρη και προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στον χώρο.
Διακομίστηκε στο νοσοκομείο
Ο τελευταίος ελαφρά τραυματίας διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Οι δράστες μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται ενώ άμεσα στο σημείο έσπευσε η Ελληνική Αστυνομία.
- Μεταναστευτικό: Ο Πέδρο Σάντσεθ δίνει μοναχικό αγώνα, καθώς οι περισσότεροι ηγέτες σκληραίνουν τη στάση τους
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
- Ανοιχτά τα καταστήματα αύριο και για άλλες δύο Κυριακές – Tο ωράριο λειτουργίας και ποια δεν θα σηκώσουν ρολά
- Έτσι διαμορφώθηκε βαθμολογία της Super League (pic)
- Ο Βιν Ντίζελ αποκαλύπτει ότι θα δούμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην τελευταία ταινία «Fast & Furious»
- Αμερικανική εξωτερική πολιτική – Ή γιατί οι σύμμαχοι των ΗΠΑ πρέπει να προετοιμάζονται για τα χειρότερα





