
Σοκ με Ζαπάτα στην Αταλάντα
Ο Ντουβάν Ζαπάτα ενδέχεται να μείνει έξω ολόκληρη τη σεζόν!
Στα πιτς για μεγάλο διάστημα θα χρειαστεί να παραμείνει ο Ντουβάν Ζαπάτα. Ο σταρ της Αταλάντα τραυματίστηκε στον τένοντα στο ματς με την Κάλιαρι και τέθηκε νοκ άουτ για τις δύο μάχες του Europa League με τον Ολυμπιακό.
Ο Γκασπερίνι… πονοκεφαλιάζει, καθώς ο 30χρονος επιθετικός της ομάδας του Μπέργκαμο είναι πολύ πιθανό να χάσει ολόκληρη τη σεζόν. Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ, θα χρειαστεί τουλάχιστον τρεις με τέσσερις μήνες για να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να μην αγωνιστεί άλλο στην εφετινή αγωνιστική περίοδο.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο για την Αταλάντα, με τον Ζαπάτα να αποτελεί ένα από τα… βαριά χαρτιά του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι. Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κολομβιανού επιθετικού, καθώς στον αγώνα με την ομάδα της Σαρδηνίας, είχε επιστρέψει από έναν τραυματισμό, που είχε υποστεί στις 20 Δεκεμβρίου.
Την εφετινή σεζόν, ο 30χρονος επιθετικός τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 23 συμμετοχές με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ και 7 ασίστ.
Πλέον, ο κόουτς της Αταλάντα καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, με την πρώτη μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό να βρίσκεται προ των πυλών (17/2).
- Ακρίβεια διαρκείας: Η διεύρυνση του χάσματος με την Ευρώπη και το ηχηρό μήνυμα του 85%
- Νίκολιτς: «Αν επιτρέψουμε στη Ράγιο να πιάσει τον ρυθμό της τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»
- Μαζικές απαγορεύσεις στα social media ανηλίκων – Οι ειδικοί προειδοποιούν για λάθος στρατηγική
- Θεσσαλονίκη: Στην εντατική διασωληνωμένος ο φοιτητής με βακτηριακή μηνιγγίτιδα – Σε χημειοπροφύλαξη οι επαφές του
- Ανήσυχος για όσα συμβαίνουν στον Λίβανο ο Μητσοτάκης – «Όχι διόδια στα στενά του Ορμούζ»
- Συμφωνία ενίσχυσης της συνεργασίας τους υπέγραψαν Ουγγαρία-Ρωσία λίγο πριν από τις εκλογές



