Πρόβλημα με Μποχωρίδη στον Παναθηναϊκό
Πρόβλημα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη προέκυψε στον Παναθηναϊκό, πριν από το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν ενώ προπονήθηκε κανονικά ο Νίκος Χουγκάζ.
Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (8/2) στο ΟΑΚΑ.
Συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Μποχωρίδης ένιωσε μια ενόχληση στον προσαγωγό και αποχώρησε από το πρόγραμμα.
Ο άσος των «πράσινων» θα υποβληθεί σε εξετάσεις την Τετάρτη (9/2) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και το κατά πόσο θα μπορεί να ταξιδέψει για τη Γαλλία και το ματς με τη Βιλερμπάν.
Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Χουγκάζ, που επέστρεψε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων μετά το φινάλε του δανεισμού του στον Ιωνικό, προπονήθηκε κανονικά.
- Athens Emerges as Leading Hotel Market
- Το είδαμε κι αυτό στο NBA: Η… παραλίγο άμυνα της χρονιάς, με το παπούτσι στο χέρι (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Την Πέμπτη παραδίδει την έδρα του ο Κωνσταντινόπουλος – «Κλείνει ένας συναρπαστικός κύκλος ζωής»
- Ο πόλεμος μπορεί να καταστήσει το Ιράν το επόμενο αποτυχημένο κράτος – Το τίμημα για την Ευρώπη θα είναι βαρύ
- Μόρβα στους σκύλους: Μια σοβαρή, αλλά προλήψιμη ασθένεια
- Οι 36 πόντοι του Φουρνιέ, το ρεκόρ καριέρας με τους Νικς και οι τρεις 30άρες στο 2026 (vids)




