Παρί: Νέο πρόβλημα με Ράμος, αμφίβολος για Ρεάλ
Στον «αέρα» η συμμετοχή του Σέρχιο Ράμος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Ισπανός αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού.
Ακόμα ένα πρόβλημα για τον Σέρχιο Ράμος…
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα τραυματισμού, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην δεξιά γάμπα και η συμμετοχή του στο πρώτο ντέρμπι για τους «16» του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης, είναι αμφίβολη.
Ο 34χρονος στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι, πήγε «μετά βαϊων και κλάδων» στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, έχει αγωνισθεί ελάχιστα από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, προβληματίζοντας έντονα, τόσο τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, όσο και τους διοικούντες τον σύλλογο.
- Οι ΗΠΑ έτοιμες να βοηθήσουν το Ιράν λέει ο Τραμπ, εννοώντας τους αντικαθεστωτικούς
- Τα SOS για τις χειμερινές εκπτώσεις – Επίσημη πρώτη στις 12 Ιανουαρίου
- Υπέροχη ενέργεια και ασίστ του Ταρέμι, γκολ ο Μαρτίνς και 0-1 ο Ολυμπιακός στο Περιστέρι (vid)
- Η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας κάνει λόγο για διαβουλεύσεις για κατάπαυση του πυρός στη Ζαπορίζια
- Τι δεν πρέπει να συζητήσετε με την αστυνομία αν σας συλλάβουν – Οι συμβουλές ενός ποινικολόγου
- FA Cup: Δέκα γκολ έβαλε η Σίτι στην Έξετερ, πέρασαν επίσης Φούλαμ και Μπρέντφορντ


