Ένα πολύ σημαντικό διπλό κατάφερε να πανηγυρίσει η Λάρισα κόντρα στον Ιωνικό, επικρατώντας με σκορ 89-84, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική «ανάσα» στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Έτσι οι Θεσσαλοί βελτίωσαν το ρεκόρ του στο 4-7 και μπόρεσαν να βάλουν από κάτω τους τους γηπεδούχους που έπεσαν στο 3-8 και την προτελευταία θέση, μπροστά μόνο από τον Ηρακλή.

Κορυφαίος για την ομάδα του Φώτη Τακιανού ήταν ο Στέφαν Μούντι που σημείωσε 26 πόντους, ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Τζέιλεν Χάντσον με 21 πόντους. Από την άλλη πλευρά για το σύνολο του Κούρο Σεγκούρα ξεχώρισαν ο Γιουτζίν Τζέρμαν με 20, ο οποίος είχε και ένα επεισόδιο με τον προπονητή του, και ο Ιωσήφ Κολοβέρος που μέτρησε 15.

Το πρώτο μέρος ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με το αρχικό δεκάλεπτο να ανήκει στον Ιωνικό Νίκαιας. Στη συνέχεια η Λάρισε κατάφερε να βρει ρυθμό και να επιβάλλει το παιχνίδι της. Έτσι η ομάδα της Θεσσαλίας μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της με την ελάχιστη διαφορά του ενός πόντου (44-43).

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Λάρισαν ήταν απλά απολαυστική, κάνοντας ό,τι θέλει μέσα στο παρκέ, και μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στους αντιπάλους της να μείνουν κοντά στο σκορ. Έτσι η διαφορά εκτοξεύθηκε πάνω από τους δέκα πόντους, δίνοντας ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Η τελευταία περίοδος ήταν εντυπωσιακή, με τον Ιωνικό να φτάνει κοντά στην ανατροπή, πιέζοντας συνεχώς, όμως η Λάρισαν κράτησε την ψυχραιμία της και με πρωταγωνιστή τον Μούντι που έβαλε τις βολές όταν χρειάστηκε, κατάφερε να φύγει με το μεγάλο διπλό από τη Νίκαια.