Μετά την απόφαση των τριών δικαστών να ακυρώσουν τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς και, κατά συνέπεια, να τον απελάσουν από την Αυστραλία ήρθε η αντίδραση του Νικ Κύργιου.
Ο ελληνοαυστραλός τενίστας αντέδρασε με ένα χαρακτηριστικό emoji στο Twitter, εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του.
Να υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατο podcast ο «Νόλε» είχε αποκαλύψει ότι πήρε τηλέφωνο τον Κύργιο προκειμένου να τον ευχαριστήσει για τη συμπαράστασή του όλο αυτό το διάστημα.
Ο 26χρονος, No 39 στην παγκόσμια κατάταξη, σε δηλώσεις του είχε κατακρίνει τη στάση του αυστραλού υπουργού Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, χαρακτηρίζοντάς την υποκριτική, με αφορμή τα λεγόμενα του τελευταίου πως ο Τζόκοβιτς αποτελεί κίνδυνο για την Αυστραλία, την ώρα που η χώρα μετρά ημερησίως 130.000 κρούσματα.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Μεγάλο «διπλό» για την Ίντερ, καθώς χάρη σε γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες στο 65′ επικράτησε με σκορ 1-0 της Αταλάντα και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A
Μπαράζ δημοσιευμάτων για τον Σέιμπεν Λι στην Τουρκία, με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν ότι υπέγραψε ήδη στην Εφές και αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.