Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν οι Αυστραλοί
Η ανάκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.
Η «περιπέτεια» του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης έχει διαρκέσει τουλάχιστον εφτά ώρες, με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης να κρατείται από τις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες τον ανέκριναν καθώς ο Σέρβος παραμένει ανεμβολίαστος και για αυτό το λόγο πήρε ειδική άδεια για να συμμετέχει στο Australian Open.
Όπως μεταδίδουν από τη Σερβία, η ανάκριση του Τζόκοβιτς ολοκληρώθηκε και η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα θα βγει μέχρι τις 23:00, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται.
Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει τη Σερβία, καθώς η κυβέρνηση έχει κάνει παρέμβαση ζητώντας την απελευθέρωση του Τζόκοβιτς, ενώ ο πατέρας του προειδοποίησε πως ο κόσμος θα βγει στους δρόμους αν δεν αφεθεί ελεύθερος.
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»

