Τελείωσε η ανάκριση του Τζόκοβιτς – Αποφασίζουν οι Αυστραλοί
Η ανάκριση του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης ολοκληρώθηκε και πλέον αναμένεται η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα.
Η «περιπέτεια» του Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης έχει διαρκέσει τουλάχιστον εφτά ώρες, με το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης να κρατείται από τις αρχές της Αυστραλίας, οι οποίες τον ανέκριναν καθώς ο Σέρβος παραμένει ανεμβολίαστος και για αυτό το λόγο πήρε ειδική άδεια για να συμμετέχει στο Australian Open.
Όπως μεταδίδουν από τη Σερβία, η ανάκριση του Τζόκοβιτς ολοκληρώθηκε και η απόφαση για το αν θα του επιτραπεί η είσοδος στη χώρα θα βγει μέχρι τις 23:00, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται.
Η υπόθεση έχει ξεσηκώσει τη Σερβία, καθώς η κυβέρνηση έχει κάνει παρέμβαση ζητώντας την απελευθέρωση του Τζόκοβιτς, ενώ ο πατέρας του προειδοποίησε πως ο κόσμος θα βγει στους δρόμους αν δεν αφεθεί ελεύθερος.
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για τον Μπισουμά της Τότεναμ (vids)
- Θεσπρωτία: Σε εξέλιξη η αναστήλωση του σκηνικού οικοδομήματος του αρχαίου θεάτρου Γιτάνων
- Ιράν: Το Πεντάγωνο είναι έτοιμο και περιμένει εντολές του Τραμπ – Τα αραβικά κράτη προσπαθούν για αποκλιμάκωση
- Χανιά: Σύλληψη 19χρονου για όπλα στα Σφακιά
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
- Ρόδος: Στο εδώλιο 56χρονος από την Κω για αδικήματα σε βάρος της ανήλικης κόρης της συντρόφου του


