
Φόβοι για αναβολή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
Ο κοροναϊός ίσως οδηγήσει σε αναβολή των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που ξεκινούν στις 4 Φεβρουαρίου στο Πεκίνο.
Ένας μήνας ακριβώς απέμεινε για την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Πεκίνο από τις 4 έως τις 20 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να ειπωθεί ακόμα με σιγουριά καθώς ο κοροναϊός απειλεί την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης, όπως παραδέχονται στη ΔΟΕ και στην Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων.
Μέλος της Επιτροπής ανέφερε πως το ενδεχόμενο αναβολής βρίσκεται στο τραπέζι, ενώ ο εκτελεστικός διευθυντής των αγώνων στο Πεκίνο, ο Κριστόφ Ντουμπί τόνισε στο RTS: «Δεν μας αρέσει να χάνουμε αθλητές από την διοργάνωση, ειδικά όταν αυτοί πάλευαν για μήνες για να πάνε στο Πεκίνο. Και η αύξηση των κρουσμάτων στους αθλητές είναι η βασική μας ανησυχία».
Όσον αφορά τα μέτρα των διοργανωτών για την αποφυγή της διασποράς, οι αθλητές θα υποβάλλονται καθημερινά σε PCR test, ενώ όσοι δεν είναι εμβολιασμένοι θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα τριών εβδομάδων πριν τους επιτραπεί η συμμετοχή. Παράλληλα, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να ταξιδέψουν τουρίστες για να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
- Αθώοι οι τρεις νεαροί για την υπόθεση της διαπόμπευσης σε βάρος του πρώην Πρύτανη της ΑΣΟΕΕ
- ΗELLO!: Αυτή την Τετάρτη στα περίπτερα
- Ανοίγει ο δρόμος για την κατασκευή του νέου Σχολικού Συγκροτήματος Γουβιών – Κοντοκαλίου
- Μια νύχτα μόνο: Όνειρα και αποκαλύψεις
- Οργισμένος Έρικ Κλάπτον: Αιφνιδιστιακή αποχώρηση από συναυλία μετά από επίθεση εις βάρος του
- Ηλιούπολη: «Άκουσα ένα μακρόσυρτο “αααα” και δυνατό κρότο» – Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την πτώση των δύο κοριτσιών

