Πυγμαχία – Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 63 κιλά η Όλγα -Παυλίνα Παπαδάτου
Χρυσό μετάλλιο στα 63 κιλά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Elite
Η πυγμάχος Όλγα-Παυλίνα Παπαδάτου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία της , στα 63 κιλά, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ELITE της Πυγμαχίας που διεξήχθη στην Μεγαλόπολη Αρκαδίας από 16 έως 19 Δεκεμβρίου 2021.
Η Όλγα Παυλίνα -Παπαδάτου ανήκε μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2021 στην ομάδα Πυγμαχίας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Σύλλογο ΠΕΡΣΕΥΣ.
Η πυγμάχος από τη Θεσσαλονίκη είναι πλέον μέλος της Εθνικής Ομάδας και ετοιμάζεται για τους αγώνες που θα διεξαχθούν στην Σερβία τον προσεχή μήνα.
Η αθλήτρια δήλωσε: «Νιώθω πλήρως ικανοποιημένη για την συμμετοχή μου στους αγώνες πρωταθλήματος και ασφαλώς για το αποτέλεσμα. Δικαιώθηκαν οι προσπάθειες μου με την κατάκτηση της πρώτης θέσης Α κατηγορίας. Εννοείται πως θα συνεχίσω τον αγώνα και θα καταβάλλω ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες. Η κατάκτηση μιας νίκης αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή αλλά εμπεριέχει και μεγάλη ευθύνη αφού θα παίζω στο εξωτερικό φορώντας το εθνόσημο μας. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κ. Λαβδάκη για την καθοδήγηση και την ψυχική στήριξη του».
- Μοιράζεσαι την οθόνη σου; Μπορεί να μοιράζεσαι και τα μυστικά σου
- Χιμένεθ: «Να έρθει γρήγορα ο Ιανουάριος να ενισχυθούμε, γιατί τα παιδιά είναι κουρασμένα»
- Γιατί η εξυπηρέτηση είναι στρατηγική επένδυση [γραφήματα]
- Άρης – Ολυμπιακός 0-0: «Μπλόκο» για τους «ερυθρόλευκους» στο «Κλ. Βικελίδης»
- LIVE: Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης
- Μπλόκα: Νέα εβδομάδα, νέες δράσεις ανεβάζουν τον «πυρετό» στο Μαξίμου – Η λίστα με τα αιτήματα των αγροκτηνοτρόφων

