
Serie A – Σκέψη απαγόρευσης συμμετοχής των ανεμβολίαστων παικτών
Τα κρούσματα κορωνοϊού στη Serie A είναι αυξημένα και η λίγκα εξετάζει την απαγόρευση συμμετοχής ανεμβολίαστων παικτών, προκειμένου να μειωθεί η διασπορά της νόσου.
Σκληρά μέτρα κατά του κοροναϊού θέλει να λάβει η Serie A κι εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα κι αυτό της απαγόρευσης συμμετοχής ανεμβολίαστων παικτών.
Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρουν πληροφορίες από την Ιταλία, φαντάζει αρκετά πιθανό να παρθεί απόφαση που θα απαγορεύει τις συμμετοχές ανεμβολίαστων παικτών στους αγώνες.
Μάλιστα υπάρχει και η περίπτωση αυτό να μην αφορά μόνο σε παίκτες, αλλά και σε προπονητικά επιτελεία, τα μέλη των οποίων θα πρέπει να είναι εμοβολιασμένα τουλάχιστον με δύο δόσεις.
Με αυτόν τον τρόπο η λίγκα θα προσπαθήσει να πιέσει τους ανεμβολίαστους και μερικώς εμβολιασμένουε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανέρχονται περίπου στο 2% του συνόλου, να αλλάξουν στάση
- Πυροβολισμοί εναντίον αντιφασιστών στην Ιταλία, την επέτειο της Ημέρας της Απελευθέρωσης
- Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποδοκίμαζαν! (vid)
- Κόντης: «Συγκλονιστικό επίτευγμα για τον ΟΦΗ – Του χρόνου να κάνουμε κάτι μεγάλο» (vid)
- Λουτσέσκου: «Σκοτεινή νύχτα, βραδιά ντροπής» (vid)
- Στο «πόδι» η Κρήτη: Οπαδοί του ΟΦΗ πανηγυρίζουν στο Ηράκλειο το Κύπελλο Ελλάδας (vid)
- Αυτή είναι η Χρυσή Βίβλος του Κυπέλλου Ελλάδας – Ο ΟΦΗ το πήρε δεύτερη φορά
