Ο ΕΣΑΚΕ θέλησε να αναδείξει τον MVP τον Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου MVP της 11ης αγωνιστικής της Basket League και το έκανε, ξεχνώντας όμως μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια.

Τι ξέχασε; Πως η αγωνιστική δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη κι αυτό γιατί τόσο ο Άρης δεν έδωσε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό, λόγω κρουσμάτων.

Ο Κάρτερ ήταν όντως εκπληκτικός με 31 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 10 κερδισμένα φάουλ, απέναντι στον Ηρακλή, αλλά θα έπρεπε φυσικά να περιμένουν οι αρμόδιοι πριν προβούν σε μια τέτοια κίνηση.

Ακολουθεί αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Με την καλύτερη επίδοση για την φετινή σεζόν, Stoiximan MVP of the Week αναδείχθηκε ο Τάισον Κάρτερ του Λαυρίου Megabolt!

Ο 23χρονος Αμερικανός γκαρντ των «Μεταλλωρύχων» στην εντός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Ηρακλή – την πρώτη μετά από επτά ήττες για την Stoiximan Basket League και το Basketball Champions League – συγκέντρωσε στο ranking 40 βαθμούς (31 πόντοι με 3/3 βολές, 5/7 δίποντα, 6/10 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 10 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα, 3 λάθη σε 33’ και 29’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου και της Κυριακής 19/12, αλλά και στο σύνολο του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος μέχρι τώρα!

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».