
Η βαθμολογία της Euroleague
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά τα αποψινά παιχνίδια
Ο Παναθηναϊκός «λύγισε» στις λεπτομέρειες από την Μπαρτσελόνα, ηττήθηκε με 85-82 και παρέμεινε στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη πλέον έχει ρεκόρ 4-12, ενώ οι Μπλαουγκράνα εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, με ρεκόρ 14-2.
Νωρίτερα, η Φενέρ έκανε επίδειξη δύναμης στην Κωνσταντινούπολη επί της Μπασκόνια, επικρατώντας με 75-53, παίρνοντας σημαντική νίκη για την μάχη της οκτάδας, ενώ η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Εφές πέρασε από το Τελ Αβίβ, επικρατώντας της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 92-78 και έπιασε οκτάδα.
Τέλος, η Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε μεγάλο διπλό στην έδρα της Αρμάνι, επικρατώντας της ομάδας του Ετόρε Μεσίνα με 75-73 και πλέον η ιταλική ομάδα ισοβαθμεί στην 3η θέση με τον Ολυμπιακό με ρεκόρ 10-5.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Φενέρμπαχτσε – Μπακόνια 75-53
Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα 82-85
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αναντολού Εφές 78-92
Αρμάνι Μιλάνο – Ρεάλ Μαδρίτης 73-75
Η βαθμολογία
- Τα ρομπότ της NASA δεν ήταν πλήρως αποστειρωμένα – Μπορεί μια γήινη μούχλα να μόλυνε τον Άρη;
- Εξωφρενικές, αδιάφορες, υπέροχες – Όλες οι εμφανίσεις του Met Gala 2026
- Ριζική ανάπλαση της εισόδου της Ελευσίνας
- Οι ΗΠΑ προχωρούν τα σχέδιά τους για αύξηση των δασμών στα αυτοκίνητα της ΕΕ
- Οι προβλέψεις του Χίφι: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει την Euroleague σε τελικό με τον Ολυμπιακό»
- ΑΑΔΕ: Προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την έφεση στην απόφαση που δικαιώνει την Τυχεροπούλου



