Ξάφρισαν τον Μακέντα – Του έκλεψαν λεφτά και κοσμήματα
Ο Μακέντα του Παναθηναϊκού είναι τελικά ο Ιταλός ποδοσφαιριστής που έπεσε θύμα ληστείας στα Νότια Προάστια
Θύμα ληστείας, από σπείρα η οποία ληστεύει επώνυμους (και δη ποδοσφαιριστές), έπεσε ο Φεντερίκο Μακέντα το βράδυ της Πέμπτης (9/12) στο σπίτι του στην περιοχή της Βούλας.
Ο Ιταλός φορ του Παναθηναϊκού μόλις επέστρεψε στην οικία του, είδε τα πάντα να έχουν γίνει άνω-κάτω.
Μάλιστα, οι ληστές -που μπήκαν από την μπαλκονόπορτα της κουζίνας- είχαν διαρρήξει ένα μικρό χρηματοκιβώτιο που είχε σπίτι του ο Μακέντα και το οποίο περιείχετόσο χρήματα όσο και κάποια κοσμήματα.
Οι διαρρήξεις σε βάρος παικτών ποδοσφαίρου τείνουν να γίνουν μάστιγα, ενώ υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες διέρρηξαν και το σπίτι του τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου, ενώ εκείνος τραγουδούσε στο κέντρο που εργάζεται.
- Βενεζουέλα: Ο Τραμπ λέει ότι θα συναντήσει τη Ματσάδο την προσεχή εβδομάδα
- Γάζα: 9 νεκροί, ανάμεσά τους 5 παιδιά, σε ισραηλινά πλήγματα
- Ο Τραμπ δηλώνει ότι «εναπόκειται» στον Σι Τζινπίνγκ το τι θα κάνει η Κίνα στην Ταϊβάν
- Ονδούρα: Βουλευτής τραυματίζεται από εκρηκτικό μηχανισμό που ερρίφθη εναντίον της έξω από το Κογκρέσο
- Βόρεια Κορέα: Αέναη υποστήριξη στον Πούτιν υπόσχεται ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- To υπουργείο Εσωτερικών των ΗΠΑ κατηγορεί τα θύματα του Πόρτλαντ πως «χρησιμοποίησαν το όχημα ως όπλο»

