Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, νικητής στον πρώτο γύρο των εκλογών, θα παραχωρήσει συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο νικητής του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ με ποσοστό σχεδόν 37% και περίπου 100.000 σταυρούς, θα δώσει σήμερα συνέντευξη στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα, στις 19.45.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγες ημέρες πριν από το δεύτερο γύρο των εκλογών, όπου θα έχει αντίπαλο τον Γιώργο Παπανδρέου, αλλά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις που θα του τεθούν.
Για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ, για το πώς μπορεί να κάνει τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη, το σχέδιό του για να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματος και να ενώσει τους ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν την παράταξη τα τελευταία χρόνια.
Θα απαντήσει βεβαίως τόσο στις επιθέσεις που δέχθηκε από τον Γ. Παπανδρέου όσο και στη δήλωση στήριξης που του παρείχε ο Ανδρέας Λοβέρδος.
- Μυστήριο στην Θεσσαλονίκη: Σορός 64χρονου εντοπίστηκε σε ρεματιά στην Ευκαρπία
- Η κρίση στη Μέση Ανατολή γεννά φόβο στους καταναλωτές στην Ελλάδα – Η στροφή σε νέες καταναλωτικές συνήθειες
- Πρώτη Ανάσταση: Κρότοι, δάφνες και βυζαντινές ψαλμωδίες – Το τελετουργικό και τα έθιμα
- LIVE: Άρσεναλ – Μπόρνμουθ
- Σαμπαντέλ – Ολυμπιακός 12-17: Σπουδαία νίκη και προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 για τις «ερυθρόλευκες»
- Κατασχέθηκαν πάνω από 2.000 κροτίδες και φωτοβολίδες στη Σαλαμίνα – Πέντε συλλήψεις
