Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί είναι... Φοίνο το εστιατόριο των υψηλών γεύσεων και αισθήσεων στην Καλαμάτα

Γιατί είναι… Φοίνο το εστιατόριο των υψηλών γεύσεων και αισθήσεων στην Καλαμάτα

Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Χωραϊτης και η Δήμητρα Πουλοπούλου, μετά από μακρόχρονη πορεία στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιστρέφουν στην Καλαμάτα

Στην παλιά πόλη της Καλαμάτας, με φόντο τον επιβλητικό ναό της Υπαπαντής και το μεσαιωνικό κάστρο, βρίσκεται το Φοίνο, (εκ του φαγητού και του οίνου) σε έναν χώρο διακριτικά πολυτελή, απόλυτα ταιριαστό με την απλή αριστοκρατικότητα του ιστορικού κέντρου της πόλης.

Ο βραβευμένος σεφ Γιώργος Χωραϊτης και η Δήμητρα Πουλοπούλου, μετά από μακρόχρονη πορεία στον χώρο της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επιστρέφουν στην Καλαμάτα και δίνοντας στους ανθρώπους που γνωρίζουν από καλό φαγητό, το Φοίνο, με γεύσεις και ατμόσφαιρα που έλειπαν από την πόλη.

Με προσήλωση στην ποιότητα και στην σημασία των πρώτων υλών, οι άρτια εκτελεσμένες συνταγές θα προκαλέσουν πρωτόγνωρες εκρήξεις στους γευστικούς κάλυκες και του πιο απαιτητικού ουρανίσκου.

Η γαστρονομική αυτή εμπειρία ολοκληρώνεται με τα ασύγκριτα, φινετσάτα γλυκά  που όμοια τους πραγματικά δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Αν αγαπάτε δε, το ελληνικό ποιοτικό κρασί, εδώ θα βρείτε μια όαση, με περισσότερες από 130 διαφορετικές ετικέτες -πολλές εκ των οποίων βιολογικές-, με έμφαση στον πελοποννησιακό αμπελώνα.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το διακριτικό και άμεσο σέρβις και τις λογικές τιμές, θα σας δημιουργήσουν την επιθυμία να επισκεφθείτε το Φοίνο ξανά και ξανά.

Το Φοίνο είναι μια νέα πρόταση γεύσης στην Καλαμάτα, σε μια πόλη που σφύζει από ζωή, όχι μόνο την τουριστική περίοδο, αλλά και τον χειμώνα. Η θέση του εστιατορίου, μια ανάσα από το μεσαιωνικό κάστρο, είναι ιδανική για όσους αναζητούν νέες γαστριμαργικές περιπέτειες.

Sports in

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ

LIVE: Λαμία – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λαμία – ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024