Αυτή είναι η συνταγή της αυθεντικής ιταλικής καρμπονάρας
Υπέροχη συνταγή
Ο chef της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος, μας ετοιμάζει ιταλική αυθεντική καρμπονάρα.
Υλικά
500 γρ. πάστα Νο7
5 κρόκοι αβγών
170 γρ. πεκορίνο
250 γρ. γκουαντσιάλε
2 κ.σ. αλάτι
- Κωνσταντίνος Κόμπος: «Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνούμε σε όλα με την Αθήνα»
- Καλώς ήρθε η τουρκική λίρα στα νησιά του Αιγαίου
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην σκιά απειλών, ταραχών και αβεβαιότητας
- ΕΕ – Κίνα: Οι τρεις όροι της φον ντερ Λάιεν στον Σι για έναν δίκαιο ανταγωνισμό
- Κούβα: Ο πρόεδρος Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ πραγματοποιεί «επίσκεψη εργασίας στη Ρωσία»
- Τατάρ: Συμμετείχε και απευθύνθηκε στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας