H Tότεναμ επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με τα «σπιρούνια» να κάνουν σπουδαία ανατροπή για να πάρουν την νίκη με 2-1 απέναντι στην Λίντς. Πρώτο τρίποντο στη Premier League με τον Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου.

Oι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Τζείμς στο 44′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και έστειλε την ομάδα του με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στην επανάλληψη όμως η ομάδα του Κόντε ανασύνταξε τις δυνάμεις της και έκανε την αντεπίθεση της.  Η απάντηση της Τότεναμ ήρθε τελικά στο 58΄με τον Χόιμπεργκνα φέρνει το ματς στα ίσα, και τον Ρεγκιλόν στο 69′ ολοκληρώνει την ανατροπή για την Τότεναμ.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Αντόνιο Κόντε να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη στη Premier League, και την Τότεναμ να ανεβαίνει στην 7η θέση της βαθμολογίας.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Ρόαγιαλ, Τανγκάνγκα (68′ Σάντσες), Ντάιερ, Ντέιβις, Ρεγκιλόν (79′ Σεσενιόν), Χέιμπιεργκ, Γουίνκς, Μόουρα (88′ Άλι), Σον, Κέιν

ΛΙΝΤΣ: Μεσλιέ, Ντάλας, Γιορέντε, Κούπερ, Στράουκ, Φόρσοου (72′ Ρόμπερτς), Φίλιπς, Τζέιμς, Κλιτς (59′ Φίρπο), Χάρισον, Γκέλχαρντ (87′ ΜακΚίνστρι)