
Τόμας – «Ανυπομονώ για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό»
Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται αύριο (18/11) στο Μόναχο από την Μπάγερν και ο Ντεσόν Τόμας δεν κρατιέται να συναντήσει τους πρώην συμπαίκτες του.
Ο Ντεσόν Τόμας στο αυριανό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τον Παναθηναϊκό (18/11, 21:30) για την 11η αγωνιστική της Euroleague, θα βρει στο δρόμο του την πρώην ομάδα του, με τον ίδιο να μην κρύβει την χαρά του.
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ σε δηλώσεις του τόνισε ότι ανυπομονεί να δει πρώην συμπαίκτες και φίλους από το «τριφύλλι», ενώ παράλληλα μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα των «πρασίνων», παρά το κάκιστο ξεκίνημα στη διοργάνωση.
«Προσωπικά ανυπομονώ για το παιχνίδι, επειδή θα δω αρκετούς φίλους και γνώριμα πρόσωπα. Ο Παναθηναϊκός είναι μία νέα αλλά καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι με την ποιότητά τους μπορούν να το γυρίσουν και να πάρουν περισσότερες νίκες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό και θα πρέπει να αποτρέψουμε να συμβεί», δήλωσε ο Αμερικανός πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού.
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
- Ανησυχία για την Κούβα – Το νέο σχέδιο του ΟΗΕ για την κάλυψη κρίσιμων αναγκών
- Ισραήλ: Αυτόματη θανατική ποινή στους συλληφθέντες για τρομοκρατία Παλαιστίνιους της Δυτικής Όχθης
- Γερμανία: Με GPS «ελεύθερος» ο λύκος που δάγκωσε γυναίκα στο Αμβούργο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]



