«Σπουδαίες στιγμές της ιστορίας» – Σε έκθεση φωτογραφίας για το Πολυτεχνείο ο Θεοδωρικάκος
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε την έκθεση φωτογραφίας του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα που είναι αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε σήμερα την έκθεση φωτογραφίας του Αριστοτέλη Σαρρηκώστα που είναι αφιερωμένη στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.
Μετά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο της Καισαριανής ο κ. Θεοδωρικάκος ανέβασε στο instagram ανάρτηση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει: «μέσα από τις εικόνες του φωτογραφικού φακού αποτυπώνονται σπουδαίες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας».
«Σπουδαίες στιγμές»
«Σήμερα στην επέτειο της εξέγερσης της 17ης Νοεμβρίου 1973 στο Πολυτεχνείο, επισκέφθηκα την έκθεση φωτογραφίας του κ. Αριστοτέλη Σαρρηκώστα στο Δημαρχείο Καισαριανής. Μέσα από τις εικόνες του φωτογραφικού φακού αποτυπώνονται σπουδαίες στιγμές της ελληνικής Ιστορίας.
Οι μαθητές των σχολείων που επισκέφθηκαν την έκθεση, μέσα από τις φωτογραφίες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν αυτή την Ιστορία και να εκφράσουν τις απορίες τους. Η 17η Νοεμβρίου θα μείνει στη μνήμη μας ως μια μέρα σύμβολο της ελευθερίας, της δημοκρατίας και του αγώνα της νεολαίας εκείνης της εποχής ενάντια στη δικτατορία. Την ημέρα αυτή ας γιορτάσουμε ειρηνικά και ενωτικά τη μετάβαση από τη δικτατορία στη Δημοκρατία».
- Τραμπ: Η συμφωνία για τη Γροιλανδία είναι υπό διαπραγμάτευση – Παίρνουμε ό,τι θέλουμε χωρίς καθόλου κόστος
- Short-Term Rentals Enter a Phase of Maturity in Greece and Europe
- Δεν εξερράγη στον αέρα το αεροσκάφος που μετέφερε τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου της Λιβύης και την Ελληνίδα αεροσυνοδό
- Τι είναι το «βουβό κύμα» swell που σκότωσε τον αξιωματικό του Λιμενικού στο Άστρος
- Στη Σάλκε ο Τζέκο (pic)
- Νέα υπόθεση revenge porn στην Κρήτη: Αποπειράθηκε να την βιάσει ενώ έστειλε γυμνές φωτογραφίες σε φίλη της